g-invest logo
top
topbanner2
 

F O R R E T N I N G S O M R Å D E R

R E F E R E N C E R

O M    G - I N V E S T

Udvikling af ejendomsprojekter med succes

G-Invest i Sverige
I mere end 15 år har vi været aktive i Sverige og har indgående kendskab til det svenske ejendomsmarked. Forståelse af svensk og dansk virksomhedskultur er en af vores absolutte styrker.

På det svenske marked har G-Invest etableret ejerskab og samarbejde med et svensk ejendomsudviklingselskab – med fokus på udvikling af butiksejendomme for detailhandelen. Dette omfatter såvel storbutikker og butikscentre, men også boliger.

Sådan arbejder vi
Et mangeårigt og professionelt netværk gør os i stand til altid at finde den rigtige partner til et

projekt eksempelvis. arkitekt, ingeniør, entreprenør eller advokat. Vi har altid “hands on” – operationelt deltager vi aktivt i management og projektledelse. Især når det gælder projektidé, projektlokalisering, økonomi, erhvervelse, myndighedsgodkendelser, udlejning og salg.

G-invest i Danmark
I Danmark er G-Invest fokus i udvikling af butiks-ejendomme samt shoppingcentre. Det er kundens specifikke ønsker og behov, der er bestemmende for projekternes løsning. Vi sikrer nytænkende og kreativ kobling mellem lejer og investor – ved at tilbyde en nøglefærdig løsning og et attraktiv investeringsobjekt.

orange streg lang

ole groen

Kontakt direktør Ole
Grøn og hør, hvad vi
kan gøre for dig.

Ole Grøn
og@g-invest.dk
Tel +45 4059 4621

 

 

bund

G-Invest Aps        Renal Baches Vej 5        DK-9000 Aalborg        Tel +45 4059 4621        g-invest © 2011

       info@g-invest.dk        CVR-nr. 28 69 68 25        Bank: Nordea, Aalborg